Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Professional, 20L/min, 130W
Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Professional, 20L/min, 130W
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3120 Professional.Aparatul de vidat Laica VT3120 Professional absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3120 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere dotat cu pompa dubla de aspirare. Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste. Display-ul de pe capac indica progresul procesului selectat. Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat. Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude. Aparatul de vidat Laica VT3120 este dotat cu functia de marinare rapida. Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3120 este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita. Utilizarea aparatului: Tasta „”VACUUM””: apăsând această tastă puteți selecta puterea de aspirație a aparatului: GENTLE pentru alimente delicate și fragile, NORMAL pentru toate celelalte alimente. Tasta „”FOOD””: apăsând această tastă puteți selecta tipul de lipire al aparatului: DRY pentru alimente uscate care au nevoie de timp scurt de sigilare, MOIST pentru alimente umede care conţin lichide și WET pentru alimente ude.Tasta „”AUTOMATIC/STOP””: aparatul va selecta automat ciclul de aspiratie și sigilare a pungii.Tasta “SEAL”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.Tasta “PULSE VACUUM”: această tastă permite vidarea cu impulsuri, la apăsare începe aspirația iar la eliberare se opreste.Tasta “CANISTER”: apăsând această tastă aparatul va incepe ciclul de vidare pentru recipiente.Tasta “MARINATE”: apăsând această tastă aparatul va incepe ciclul specific pentru marinare rapidă.Afisaj “PROGRESS”: indicator luminos numeric care arata progresul procesului selectat.In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL.Pentru o sigilare cat mai sigura a pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare. Aparatul de vidat este dotat cu camera detasabila de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces. Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 20 litri/minut. Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat Laica VT3120 Professional vine pregatit cu: o rola cu dimensiuni 20 x 500 cm; o rola cu dimensiuni 28 x 500 cm.Laica VT3120 Professional este in garantie timp de 2 ani.Specificatii tehnice: debit de aer 20 l/min; putere compresor 130W;putere de aspirare -900 mbar;alimentare la priza;dimensiuni L= 40,0; W= 20,0; D= 16,0 cm;greutatea: 2,8 kg;latime maxima punga/rola 30 cm.Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3120 Professional, o rola (20×500 cm), o rola (28×500 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carcasa, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; pungile refolosibile VT3506 si VT3507;caserola petru marinare VT3304 si VT3305;caserolele din sticla VT3306 si VT3307.Ambalarea in vid – descrierea procedeului:Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.Avantajele ambalarii alimentelor in vid:Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;Economiseste spatiu in frigider;Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupaambalare in vidCarne4-5 luni15-20 luniPeste3-4 luni12 luniLegume10 luni18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupaambalare in vidCarne cruda2-3 zile6-9 zilePeste proaspat1-3 zile4-5 zileVanat2 zile6 zileSalam feliat4-6 zile22 zileSalam7-14 zile25-40 zileCascaval6-20 zile25-60 zileLegume1-4 zile8-10 zileFructe5-8 zile10-14 zilePaste/Orez/Lasagna2-3 zile6-9 zileCarne gatita3-4 zile10-15 zileDulciuri, deserturi5 zile18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidPaine2 zile6-8 zileBiscuiti4-5 luni12 luniPaste/orez6 luni12 luniFaina4 luni12 luniCafea3 luni12 luniCeai5 luni12 luniFructe uscate4 luni12 luni
Brand |
---|