Home Casa si gradina Beneficiile unei lampi cu sare de Himalaya

Beneficiile unei lampi cu sare de Himalaya

4 min de citit
0
0
3

Lampa cu sare de Himalaya este un superb obiect de decor, in perfecta armonie cu Feng Shui si are numeroase beneficii pentru sanatatea intregii familii. Lampa cu sare emite ioni negativi care echilibreaza ionii pozitivi emanati de aparatele electronice din casa. Tot odata asigura si purificarea aerului din camera si ajuta la un somn odihnitor.

Despre ionii negativi

Ionii negativi se gasesc in natura, la malul marii, in zone strabatute de apa curgatoare sau in apropierea cascadelor. Cercetarile stiintifice au aratat ca ionii negativi stimuleaza fluxul de oxigen din creier, imbunatatind activitatea mentala si nivelul de energie. Ionii negativi atrag ionii pozitivi generati de aparatele electronice, ii echilibreaza si ii neutralizeaza.

Cum functioneaza lampile cu sare

Confectionate dintr-un cristal de sare pura de Himalaya – reprezinta una din cele mai bune surse de ioni negativi pentru casa. Sarea de Himalaya contine peste 84 de minerale si elemente, cu beneficii aproape miraculoase asupra sanatatii.

Citeste si: Rasfoieste online noul catalog IKEA 2019

Cristalul de sare de Himalaya este montat pe un suport lemnos, in interiorul lui avand un bec de putere mica (12-15 watt). In momentul in care cristalul se incalzeste, el incepe sa elibereaza in aer ioni negativi, care elimina ionii pozitivi emisi de aparatele electrocasnice si electronice sau proveniti din poluare, praf, par de animale sau polen. Starea de bine pe care o induce in organism este similara cu cea pe care o resimti atunci cand faci aerosoli la malul marii, te plimbi in natura dupa ploaie sau poposesti langa o cascada.

Beneficiile lampii cu sare de Himalaya

Lampa cu sare de Himalaya amelioreaza afectiuni cum ar fi problemele respiratorii, alergiile, reumatismul, insomnia, oboseala, depresia, stresul sau migrenele. Amplasata in dormitor, lampa cu cristale de sare Himalaya iti va induce un somn linistitor, odihnitor si iti va curata caile respiratorii, ajutand la oxigenarea eficienta a creierului.

Principalele beneficii ale unei lampi cu sare de Himalaya:

– Ionizeaza camera;

– Echilibreaza frecventele si undele electromagnetice artificiale generate de televizoare, calculatoare, telefoane mobile si alte dispiozitive electronice;

– Produce unde de lumina din spectrul curcubeului, care protejeaza organismul uman.

Sfat practic: atunci cand alegeti o lampa cu sare de Himalaya, asigurati-va ca alegeti una cu un cristal cat mai mare si de culoare intensa, rosie deoarece contintul de minerale este mai mare.

Arata mai multe articole
Arata mai multe articole twodor
Arata mai multe articole Casa si gradina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pe aceiasi tema

Rasfoieste online noul catalog IKEA 2019

Noul catalog IKEA 2019 are o structură diferită față de anii anteriori. În primul rând, co…