Pentru un stil de viață sănătos, curățenia din casă este esențială; aceasta trebuie făcută cu foarte mare atenție la detalii și multă migală. Poate părea o bătaie de cap, dar cu accesoriile potrivite va deveni mai ușor, plăcut și satisfăcător la final de zi. Cu cât casa este mai curată și mai ordonată, cu atât atmosfera este mai caldă și mai primitoare.

De asemenea, curățenia nu este importantă numai din punct de vedere al esteticii, dar și al sănătății. Cu cât este mai mult praf și mizerie în casă, cu atât se vor înmulți mai rapid acarienii, microbii, alergenii și germenii, ducând la probleme respiratorii sau boli de piele.

Aspirator Vertical Dyson Cyclone V10 Motorhead 4
Aspirator Vertical Dyson Cyclone V10 Motorhead 4

Alegerea unui aspirator vertical dyson v10 absolute pentru curățenia din casa ta este alegerea ideală din toate punctele de vedere și în rândurile ce urmează îți vom prezenta câteva din aspectele care îl fac atât de indispensabil oricărei locuințe.

  1. În primul rând, nu are cablu, ceea ce îl face foarte ușor de manevrat și de purtat în toată casa. Are o autonomie de până la 60 de minute de aspirare puternică și un recipient de colectare foarte încăpător. Poziționarea precisă a motorului, a containerului și a ciclonului permite aerului să se deplaseze în linie dreaptă: de la capătul de curățare direct la ciclon, crescând puterea de aspirație.
  2. Curăță covoarele în profunzime cu un capăt puternic de curățare cu acționare directă, aspirând până și firele de praf aflate în profunzimea covorului. Cei 14 cicloni integrați generează o forță de peste 79.000g pentru a aspira particulele microscopice precum polenul și bacteriile. Astfel, toate suprafețele sunt curățate în profunzime.
  3. Printre accesorii se numără și capătul de curățare soft care este delicat cu parchetul și gresia. Prin intermediul acestui capăt de curățare realizat din fibră de carbon antistatică și nylon, aspiratorul vertical fără fir Dyson V10 Cyclone Absolute este delicat cu suprafețele dure, rezultatul fiind însă excepțional, de fiecare dată.
  4. Animalele de companie nu vor mai fi o problemă deoarece aspiratorul vertical îndepărtează cu ușurință părul de animale. Capătul de curățare motorizat de dimensiuni mici ridică și aspiră părul de animale de pe tapițerie și din covoare, fiind util atât în casă, cât și în mașină.
  5. Printre cele mai importante caracteristici ale acestuia se numără faptul că reține 99,97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 microni. Sistemul de filtrare complet ermetic blochează particulele microscopice și eliberează doar aer curat.
  6. Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute se transformă în aspirator de mână printr-un singur click.
  7. Datorită sistemului inteligent de curățare “point and shoot,” conținutul recipientului de colectare este golit printr-o singură mișcare. Tot ce trebuie să faci este să împingi mânerul roșu, iar capacul recipientului se va deschide, eliminând conținutul.
  8. Dyson V10 Absolute dispune de 3 moduri de curățare cu intensități diferite ce se adaptează perfect tuturor suprafețelor.
  9. Dock-ul special montat pe perete este o soluție modernă ce te ajută să economisești spațiu, oferindu-ți un plus de comfort în același timp. Mai mult, acesta dispune și de funcție de încărcare.
  10. Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute este construit să funcționeze în cel mai silențios mod posibil pentru un plus de confort.

Orice locuință visează la un asemenea aspirator, iar dacă credeai că nu există ceva mai performat, îți prezentăm magicianul curățeniei un aspirator dyson v11 absolute care, pe lângă toate caracteristicile Dyson V10, va detecta în mod inteligent rezistența întâlnită de peria aspiratorului de 360 de ori pe secundă și va schimba automat viteza motorului pentru a se adapta suprafeței întâlnite: pardoseală rigidă sau covor. Astfel, fiecare suprafață este curățată perfect.

Citeste si: Review aspirator robot Xiaomi Mi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.