Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3521Pachetul contine: 10 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 22 × 34 cm;10 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 26 × 34 cm.Mod de utilizare:Introduceti in punga alimentele prin deschiderea laterala prevazuta cu fermoar;Inchideti bine punga utilizand accesoriul pentru inchidere ermetica;Aseazati duza pompei manuala de aspirare (furnizara separat, cod produs VT3520) peste duza de vacuum a pungii;Utilizati pompa manuala pentru a crea vacuum.Pungile refolosibile Laica se pot utiliza in frigider sau in congelator.Pungile refolosibile Laica VT3521 se pot folosi cu pompa manuala din dotare sau cu masinile de vidat LAICA modelele VT3120, VT3119, VT118, VT3117, VT3104 utilizand accesoriul AHI031.Vidarea este o tehnică de ambalare a produselor alimentare bazată pe reducerea presiunii absolute a aerului din interiorul unei pungi sau recipient, care are scopul de a elimina oxigenul prezent în acesta. Oxigenul este, de fapt, responsabil de deteriorarea alimentelor prin reacţia chimică numită oxidare. Aerul contribuie, de asemenea, la proliferarea majorităţii tipurilor de microorganisme. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a multor alimente, reducând oxidarea şi prevenind proliferarea microbiană. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a produselor de 3-4 ori.Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupaambalare in vidCarne4-5 luni15-20 luniPeste3-4 luni12 luniLegume10 luni18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupaambalare in vidCarne cruda2-3 zile6-9 zilePeste proaspat1-3 zile4-5 zileVanat2 zile6 zileSalam feliat4-6 zile22 zileSalam7-14 zile25-40 zileCascaval6-20 zile25-60 zileLegume1-4 zile8-10 zileFructe5-8 zile10-14 zilePaste/Orez/Lasagna2-3 zile6-9 zileCarne gatita3-4 zile10-15 zileDulciuri, deserturi5 zile18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidPaine2 zile6-8 zileBiscuiti4-5 luni12 luniPaste/orez6 luni12 luniFaina4 luni12 luniCafea3 luni12 luniCeai5 luni12 luniFructe uscate4 luni12 luni
Brand |
---|