Home Casa si gradina Top aparate care iti lucreaza cel mai eficient muschii fesieri

Top aparate care iti lucreaza cel mai eficient muschii fesieri

5 min de citit
0
0
14

Devenim tot mai preocupați de modul în care arătăm, dar și mai îngrijiți de sănătatea noastră. Cel mai bun mod de a ne menține într-o stare de sănătate bună și tonifiați sunt exercițiile fizice regulate și atenția la dietă. Ce ne facem atunci când nu avem timp să mergem la sală sau distanța până în parc ne-ar ocupa prea mult timp?

Foarte simplu: ne echipăm casă cu câteva aparate esențiale și suntem serioși în efectuarea exercițiilor.

Una dintre cele mai importante părți a corpului care trebuie tonifiată și la care trebuie lucrat mult (mai ales în cazul femeilor) sunt mușchii fesieri și ai picioarelor. Dacă vrei să faci exerciții acasă, cel mai bine e să îți achiziționezi un ajutor – un aparat fitness pentru picioare si fese – care te va ajuta în realizarea exercițiilor, va avea grijă ca poziția corpului din timpul antrenamentului să fie una corectă, iar rezultatele dorite să vină mult mai repede.

Folosește aparatul multifunctional Athos pentru a obține rezultatele dorite din zona fesierilor, acesta are o pernă ergonomică pentru picioare care oferă o mai bună poziționare a corpului și o stabilitate mai eficientă în timpul exercițiilor.

Un alt apartat perfect pentru zona picioarelor și a fesierilor, de dimensiuni mici, pe care îl poți lua cu tine și în concediu, este aparatul Fitness KETTLER MINI-STEPPER 2 IN 1; acesta are un computer de antrenament, care măsoară timpul, pașii, cadența și energia consumată. Steperul 2 în 1 cu corzi elastice, tijă sau mânere (detașabile) îți permite să faci exerciții pentru brațe, concomitent cu partea inferioară.

Pedalarea și bicicletele sunt ideale atunci când vine vorba de tonifierea picioarelor și a fesierilor. Deși este considerat un sport cu impact scăzut, ciclismul este un exercițiu de cardio excelent. Acesta te ajută să scazi în greutate prin arderea caloriilor, are un impact mic asupra articulațiilor, accelerează metabolismul prin îmbunătățirea digestiei, îmbunătățește circulația sângelui și întărește sistemul imunitar. De asemenea, ciclismul pe o bicicletă eliptică te ajută foarte mult la tonifierea și câștigarea masei musculare a picioarelor și a fesierilor.

Un alt aparat pentru acasă foarte eficient este Aparat fitness KETTLER MONTANA care se potrivește perfect persoanelor avansate din lumea fitnessului. Steperul stimulează sistemul cardiovascular și întărește în același timp fesele și muschii picioarelor. Mânerul ergonomic oferă siguranță la schimbarea poziției corpului în timpul antrenamentului și rezistența exercițiilor pot fi modificate individual pentru fiecare dintre cilindrii hidraulici. Computerul de antrenament cu 6 funcții și opțiuni de setare arată toate informațiile necesare unui antrenament.

Pentru un corp sănătos și frumos trebuie multă muncă, un angajament pe termen lung și pasiune pentru ceea ce faci. Sunt importante rezultatele, dar și mai important este procesul și munca pe care o depunem pentru a obține rezultatele dorite.

Arata mai multe articole
Arata mai multe articole twodor
Arata mai multe articole Casa si gradina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pe aceiasi tema

Cum economisim bani devenind eco?

Fie că vrei să începi o viață mai sănătoasă, să ai mai multă grijă de planetă, să faci mai…