Home Amenajari Idei de amenajare a locuintei imprumutate de la hoteluri

Idei de amenajare a locuintei imprumutate de la hoteluri

4 min de citit
0
0
48

Chiar daca bugetul pentru amenajare a unui lant de hoteluri poate fi considerabil mai mare decat esti tu dispus sa chieltui pentru amenajarea locuintei, nu strica sa imprumuti cateva idei. Desi camerele de hotel pot parea impersonale la prima vedere si cu mobilier lucrat in serie, lucruri nu stau intotdeauna asa.

Camere cu vederi panoramice

Majoritatea hotelurilor au camere luminoase cu vederi spectaculoase spre întreg orașul, spre munți sau plajă, dar camerele sunt organizate în așa fel încât să te bucuri din plin de experiență, ceea ce înseamnă că au ferestre mari, balcon și lumină naturală din abundență.

Ferestrele largi și înalte nu sunt foarte comune in Romania, da ia in calcul asta daca vrei sa-ti amenajezi o camera luminoasa cu vedere panoramica.

De la cerdac, la terasă

Una dintre cele mai fermecătoare idei pe care le putem împrumuta de la hoteluri este amenajarea unei terase, care este tot despre lumină, dar și despre relaxare. Imaginează-ți cum ar fi să te poți instala cu laptopul și să lucrezi pe terasă, să îți savurezi aici cafeaua în diminețile de sâmbătă, sau, pur și simplu, să îți tragi sufletul la finalul unei zile obositoare. Ideea nu e chiar nouă și nu o regăsim doar la hoteluri: să ne amintim de cerdac, verandă sau tinda casei.

Vei avea nevoie de un acoperiș (de preferat, retractabil), podea din lemn sau piatră, multe plante, umbrele și obiecte decorative. Dacă locuiești la bloc, terasa poate fi improvizată într-un balcon de dimensiuni mai mari, unde poți instala inclusiv scaune și o măsuță pentru cafea.

Citeste si: Costuri si acte necesare pentru racordarea la reteaua electrica

Instalează un pat generos

Adică un pat care ar putea primi întreaga familie, dar pe care îl păstrezi doar pentru tine, sau pentru voi doi. Ca la hotel. Dacă vrei să te inspiri din designul hotelier până la capăt, dormitorul și baia sunt spațiile care vor primi cea mai mare atenție. În dormitor, saltelele trebuie să fie înalte, confortabile, acoperite de cuverturi și perne asortate și realizate din materiale de cea mai bună calitate. Draperiile, cu textură plină, vor urma aceeași linie de design cu a țesăturilor care îmbracă patul.

Arata mai multe articole
Arata mai multe articole twodor
Arata mai multe articole Amenajari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pe aceiasi tema

Top 5 aparate fitness pentru acasa

Daca esti in cautarea unui aparat de fitness pentru acasa, afla ca ai foarte multe variant…