Fie că îți place să gătești și ești deja un mic masterchef la tine în bucătărie, fie că vrei să înveți și ești la început de drum în descoperirea artei gătitului, ai nevoie de mici ajutoare, care să îți facă viața mai ușoară în bucătărie și să te facă să te îndrăgostești iremediabil de această activitate. În articolul de față, îți vom da 5 propuneri de aparate și ustensile pe care le poți folosi pentru a pregăti mese delicioase pentru tine și cei dragi.

Master Chopper Grill
Master Chopper Grill

Un maestru în grătare va fi apreciat întotdeauna, indiferent dacă grătarele sunt de vită, porc, pui sau chiar legume. De aceea, un gratar electric Master Copper Grill este ideal mai ales dacă nu ai curte și stai la bloc. Acesta îți va permite să prepari fripturi delicioase, legume la grill, pește apetisant și multe alte preparate sănătoase. Grătarul electric, fără fum, cu suprafață antiaderentă se încălzește foarte rapid, iar termostatul de mare precizie cu 5 temperaturi reglabile asigură o gătire perfectă.

Set Regis Stone Copper Maestro
Set Regis Stone Copper Maestro

Orice bucătărie are nevoie de un set de tigăi foarte bune, cum ar fi set Regis Stone Copper Maestro, care îți vor permite să gătești fără efort preparate gustoase și sănătoase, chiar și fără ulei. Materialul din care acestea sunt realizate este o inovație în bucătărie deoarece combină inoxul, aluminiul și un triplu strat antiaderent, cu un înveliș de piatră și cupru, ce va duce la un gust delicios al mâncării, o textură bogată și o culoare naturală.

Dacă ești grăbit/ă, dar vrei să gătești ceva sănătos și bun, un aparat multicooker PRO DELIMANO este ceea ce ai nevoie. Cu acest aparat vei găti mesele mai rapid, cu un consum redus de energie și mai multe vitamine și minerale conservate. Funcțiile pe care multicookerul le are sunt : este un vas sub presiune, vas multifuncțional, vas cu gătire lentă și un cuptor într-un singur aparat. De asemenea, cele 15 programe pe care le are îți vor permite să gătești orice fel de mâncare prin apăsarea unui buton.

Multicooker PRO DELIMANO
Multicooker PRO DELIMANO

Un alt ajutor în bucătărie multifuncțional ce îți va permite să prepari mâncarea rapid și eficient este aparatul compact Cook DELIMANO. Acesta funcționează ca un vas compact, pentru care ajunge doar să adaugi ingredientele, să apeși pe butornul de pornire și să aștepți mâncarea gătită. Îl poți folosi la orice – gătește, toacă, zdrobește, emulsionează, bate, mixează, aburește, amestecă, frământă, macină, fierbe lent. Acest aparat înlocuiește o mulțime de alte aparate – un procesor de alimente, mașină de pâine, mașină de tocat cafea, răzătoare, tel electric, aburitor, storcător, fierbător lent și nu în ultimul rând – înlocuiește cuptorul.

Îți mai recomandăm un storcator citrice DELIMANO Juicer Joy care este indispensabil în orice bucătărie. Îți vei impresiona musafirii cu sucuri proaspete și delicioase, în același timp vei îndrăgi sucurile naturale, iar cele din comerț, nesănătoase, vor fi înlocuite pentru totdeauna. Cu ajutorul noului storcător electric de citrice Delimano Joy Citrus Juicer, vei obține cel mai proaspăt suc din orice fruct, fără niciun efort. Trebuie doar să împingi fructul în accesoriu, iar motorul de 40W va începe să rotească conurile, făcând toată treaba în locul tău. Astfel, vei obține un suc delicios de lămâie, portocală, mandarină sau grapefruit în doar câteva secunde.

Joy Citrus Juicer 04
Joy Citrus Juicer 04

Este important să ne eficientizăm munca, fie ea în bucătărie sau la serviciu. Cu aceste aparate vei economisi timp, energie și, de ce nu, bani. În schimb vei putea prepara mese delicioase, cu un minim de efort.

Citeste si: Topul alimentelor care stimulează memoria și concentrarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *