Home Casa si gradina Cum se intretine corect mobilierul de lemn din gradina

Cum se intretine corect mobilierul de lemn din gradina

1 min de citit
0
0
19

Mobilierul de exterior este mult mai expus vremii nefavorabile si posibililor daunatori si din acest motiv, necesita o atentie sporita. Pentru a proteja mobilierul de lemn din afara locuintei, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

Secretul unei folosiri indelungate consta in utilizarea vopselelor speciale pentru lemn precum si folosirea accesorilor de vopsit necesare aplicarii corecte. De asemenea, in aceste tipuri de proiecte este foarte importanta urmarirea pasilor de executie. Pentru inceput, este necesara curatarea suprafetei de grasime si praf. Ulterior, aceasta se slefuieste cu smirghel si se curata din nou pentru a indeparta praful provenit din slefuire. In acest moment, lemnul va fi pregatit pentru aplicarea stratului de grund, care, printre altele, asigura si o culoare uniforma.

Citeste si: Cum sa cureti si sa ingrijesti canapeaua din piele

Pentru ca lemnul sa faca fata diferitelor provocari ale mediului, este necesar sa i se ofere protectie impotriva radiatiilor ultraviolete si a apei, de aceea este recomandata tratarea cu ajutorul lacurilor, uleurilor sau lazurilor, in functie de expunerea sa.

 

Arata mai multe articole
Arata mai multe articole twodor
Arata mai multe articole Casa si gradina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pe aceiasi tema

Top 5 aparate fitness pentru acasa

Daca esti in cautarea unui aparat de fitness pentru acasa, afla ca ai foarte multe variant…