Târgul de locuinţe Imobiliarium revine în toamnă cu un număr record de oferte, aducându-le bucureştenilor un număr mai mare de expozanţi, de 84 faţă de 60, câţi au participat la prima ediţie, ceea înseamnă aproape dublarea variantelor de ofertă pentru bucureştenii care-şi caută locuinţe.

Cea de-a doua ediţie Imobiliarium va avea loc în toamnă, între 13-15 octombrie, la Băneasa Shopping City. Expoziţia tehnologizată de real-estate va aduce peste 10.000 de locuinţe în ofertă.

Majoritatea ansamblurilor rezidenţiale prezente la prima ediţie au încheiat contracte de vânzare cu vizitatorii de la Imobiliarium, chiar şi cele care au avut în oferte imobile de peste 300.000 EUR şi case de vacanţă, ceea ce a însemnat că târgul şi-a îndeplinit principalul obiectiv, de a fi liantul perfect dintre ofertă şi cerere. La ediţia a doua nu doar că vom continua să avem acest rol, dar vom aduce noi facilităţi care să îmbunătăţească experienţa clienţilor”, a declarat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

Cei peste 7.000 de vizitatori aşteptaţi vor avea şi în ediţia a doua posibilitatea de a viziona case şi apartamente din ofertele tuturor expozanţilor cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR).

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până joi, 12 octombrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu deţin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

Arata mai multe articole
Arata mai multe articole twodor
Arata mai multe articole Noutati

Un comentariu

  1. […] Peste 84 de expozanti vor participa la Imobiliarium @ 13 -15 octombrie 2017 […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pe aceiasi tema

Top 5 aparate fitness pentru acasa

Daca esti in cautarea unui aparat de fitness pentru acasa, afla ca ai foarte multe variant…